Sunday, May 22, 2011

Mood nak berblog dah kureng la...


Since blog ni masih lg bermasalah...kureng dah mood nak berblog..sbb yg utama x leh insert image...macam mano..x menarik la cite..sbb aku bukannye pandai karang ayat power2..thru gmbr je buat post aku ni menarik sikit...sampai bile la agaknya aku akan mengalami masalah ini ..huhuhu..

cuaca yg panas skang ni juga membikin aku jadi lebih panas pd blogspot..apa salah aku??waaaa....
selitkn pesanan penaja sekejap, cuaca panas ni bykkn minum air masak ya..especially tuk ibu menyusu n pregnant women...cepat dehidrat nanti..tekak ku pun mcm mula nak perit..padahal 1 bekas air 2 liter dah nak habis aku minum ni...

ok la adios ya..asar dah masuk nak solat dulu, pastu ikut hubby nak kuar g pekan cari suratkhabar..hahahha di sabah ni paper sampai lambat ya..nak petang br dpt beli..unless duduk KK..pg dah ada paper n harga nya ikut yg printed tu ya..tp bile dah sampai kawasan2 lain mcm kota belud ni...hehehee harga dah lain k..mahal sikit..tmbh 30sen ke 40sen lupa dah...sbb selalu yg beli hubby...

bye bye sume...(psst..ada ke yg baca ntah...)

7 comments:

mya said...

cer ko tukar template..
kot template ko ke yang problem.

Irma Rizal said...

oo ya ke maya..
agaknya la yek...
aku try la..
tq maya..
sorry br leh aku dpt follow blog ko..
lately ni prob la..
nice blog..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sorry,
lambt pulak follow blog akak.
blog masih prob ke?

@LiYaNNuaR ツ said...

aku rase kot² internet connection yg mjadik punca masalah camnih...

Irma Rizal said...

fiza..
tu la masih prob la..
ada alternatif tak??

liya,
huhuhu ya kot..
tp mcm x je kan..

Krsty Pinky said...

yea..sejak blogger ada masalah tu,mmg takde mood nak memblog..
now br nak update after 2 weeks..hehhee

Irma Rizal said...

huhuhu krsty..
yea kan..hilang mood berblog..
dah la br dtg blk mood ni..
kena guna alternatif lain la kot..
pakai picnik ke or photobucket ke la ya..