Friday, May 6, 2011

Jalan2 Have Fun..


Last Saturday ri tu saja jalan2 g KK..ayah Umar nak jumpa kawan maktab dia..cian kawan ayah kena pau dgn ayah..kami mkn di Restoran K.Nong..tp bukan itu yg kami nak cerita..

Kami sempat singgah Perdana Park Tanjung Aru..saja nak try bw umar jln2 lepas bebas..memang seronok la..ada tempat kanak2 bermain..musical fountain..tp syg kamera hp x brp canggih..n x pandai nak membega nya..gmbr yg diambil sgt limit n x brp cantik..tp nak kongsi gak..kami g mlm..jadi sejuk sikit nak berekreasi ni..sorry ya kedua2 gmbr mama kena mencangkung memandangkan nak peluk umar tuk elak dr dia berlari ketika nak amik gmbr..hehehe..




video

Umar betsnye dpt jalan freely..


video

Musical fountain..

3 comments:

Lady of Leisure said...

salam kak, hehe comel la umar dah makin besar.. akak morning sickness tak? harapnya ok dan sihat2 slalu.. :)

ashra said...

wahhh umar..seronok ye jalan2.
hehe.hepi die ye.. =)

Irma Rizal said...

dear Lady..
akak alhamdulillah sihat cuma mabuk akak masuk 2nd trimester br nak mula..masa 1st trimester segar selera makan..kali ni terbalik plak..hehehe mcm2..tq lady..

dear ashra,
hehehe dia memang hepi bile di bawa berjalan..spt dunia ini dia yg punya..hahahaha
tq ashra..