Wednesday, July 1, 2009

Catatan 20 June 2009


Emm hari ni follow up check up dgn Dr Helen sayang..Mudah2an ok sumenye..Mcm biasa Dr Helen akan scan sayang in my womb..Alhamdulillah sayang baik2 je..anak mama n ayah dah big growth juga..Dah pandai gerak2kn badan..Kaki ke atas je..Dr Helen usik sayang then sayang angkat tangan sayang maka nampakla jari2 sayang..hehehe u r so cute sayang...Syukur anak mama ayah membesar dengan sihat..Dr Helen kata placenta, kawan sayang tu pun dah ada bergerak ke tepi atas sikit..hopefully makin ke atas..N Dr Helen kata no need to take duphaston, leh start amik obimin..So next 1 month mama akan jumpa Dr Helen lagi..Ok hati mama n ayah senang sangat sayang..Syukur Alhamdulillah..



2 comments:

| Krsty Pinky | said...

masih teringat-ingat detik my Mawar discan dalam perut..terasa rindu nak preg balik..hehehe

Irma Rizal said...

hehehe krsty..
sabar ya tuk tmbh adik Mawar tu..
emm best ya saat2 preg ni..
doakn mudah2an Irma n baby selamat ya..apapun Mawar Cinta Aneesa (betul ke eja, sorry!) tetap comel n cute mcm krsty..