Thursday, July 23, 2009

Strawberry Trifle by Fazlinil Irma..







Assalammualaikum wbt...hehehe mcm mana dgn dessert di atas..cantikkan..nampak sedapkan..yummy yummy..thanks a lot to Fazlinil Irma yg sudi izinkn mama letak gmbr menu buatan member mama di blog ni..bukan apa berkenan sgt tgk gmbr menu ni..n x lama lg mama nak try buat plak..walaupun nama kami sama tp mama x pandai buat dessert mcm Irma sorg ni buat..hehehe pd sapa yg nak dptkn resipi sila singgah ke blog empunya menu dan resipi.. Strawberry Trifle-Southampton ..thanks Irma..(hehehe mcm ckp pd diri sendiri lak yek..)

AYAH.., MAMA RINDULAH...---<--<@
Emm ayah xde boring la..hari x seceria mcm selalu..hehehehe..mlm td ramai juga yg perihatin pd mama..bertanyakn keadaan mama ok ke tinggal sorg2..masing2 ajak stay tido di umah mereka..minta maaf ya Kak Ta & Ustaz, makcik AiLin dan Ida..bukan nye x sudi tp xpe la..rasanya ok tinggal sorg2 walaupun huhuhu meleleh gak air mata tgk xde ayah tido disebelah..hahaha..selalu bile ada sebelah gaduh je ya ayah..hehehe..bukan gaduh..gurau usik2 manja..terima kasih pd yg sudi perihatin..Alhamdulillah tido lena juga walaupun mimpi yg dahsyat..hahaha mama mimpi ayah jd mcm gangster or ejen apa2 ke..ish ish..ni mesti pengaruh tv..xpe la semoga ayah selamat di Kudat nun..bile la agaknya ayah dpt blk..br sehari pegi dah tanya bile blk ya..sorry ayah..boring la hidup xde ayah di sisi..kui kui kui...cepat2 blk ya ayah..

8 comments:

fazlinil irma said...

Terima kasih kak irma..
nampak naik warna merah dengan background hitam..

selamat mencuba :)

Irma Rizal said...

hehehe many thanks too irma ya..
lg la sudi izinkan akak letak gmbr tu..
emm insyaAllah nanti akak try buat..
thanks again..
take care k..

Lady of Leisure said...

terliurnya tengok gambo tu..susah tak nak buat trifle ni kak?

nuyue said...

alahai nampak cam sdp jer...
teringin nak mencuba
nasib baik tak mengidam..
hik hik

Irma Rizal said...

hehehe lady..terliur kan..emm akak rasa mcm senang je buatnya..try la buat..click je blog empunya tu ada resepi n cara2nye..yummy yummy..

Irma Rizal said...

tu la nuyue br nampak dah cam sedap belum lg rasa tu..try la cuba..amboi perli irma ya yg tgh teringin ni..

ummu Masyitah said...

salam perkenlan,
mmg terliur te tengok.

hi hi mimpi dasyat tu,

Irma Rizal said...

salam perkenalan juga..
hehehe terliur ya..br tgk tu..
lum rasa lg..
try la buat k ummu masyitah..