Tuesday, April 20, 2010

Our Joy Turn to 4th Months


Syukur Alhamdulillah...Umar dah pun masuk 4 bln..makin lasak, makin kuat main..Sekarang dia dah pandai meniarap..Lagi 4 hari nak masuk 4 bln, dia boleh meniarap sendiri..disaksikan sendiri oleh ayahnya..sebelum ini kena bantu tolak punggung nya..jadi biasalah benda baru, pantang dibaringkan dia akan meniarap..Seronok rasanya dapat melihat perkembangan si kecil..X sabar pula nak melihat "what's next?".Emm bile melihat dia tersenyum dan gelak, air mata ku pasti bergenang..betapa syukurnya aku atas anugerah ini..hanya doa yang mampu ku panjatkan minta Allah izinkan anakku ni membesar menjadi anak yang soleh, sihat dan sempurna..Izinkanlah kami melihat dia membesar sehingga sampai ajal kami dulu..

Buat ayah, "Thanks a lot for everything..for ur sacrifice, patience, tolerant..We appreciate that.."
Buat Umar ku sayang, "Membesarlah sayang menjadi anak yg memakmurkan dan baik seperti mana maksud namamu Umar Waldan..Mama Ayah amat menyayangimu.."

Lihatlah Umar skang..dah makin dewasa n handsome tak?hehehehe...






6 comments:

Bonda Mawar said...

uihh..dewasanye...hehehe
si kecil br 4 bln dh dewasa eks.. :D

honeyB said...

wow handsome boy..dah pandai meniarap yaa..humaira baru nak mengiring2..hee

Lady of Leisure said...

dah 4 bulan ye makin menggebu dan handsome dia hehe

ashra said...

so,cute...
hepi tgk perkembangan anak kan?

Irma Rizal said...

bonda mawar: hehehe mcm x sbr lak nak tgk dia membesar bagai johan..

izah: sabar ya x lama lg humaira pun akan pandai menerap..

lady:makin menggebu ya..tp skang mcm dah susut skit maybe sbb makin lasak n aktif..

ashra: emm ye syukur pd yang Maha Esa..

qaseh mas said...

Umar 4 bulan menggebu macam baby akak juga semasa baby akak 4 bulan,sebab masa tu,baby akak fully BF