Friday, November 11, 2011

Sebuah Kelahiran Yang Disyukuri..



New Baby Announcements



Lamanya x jengah blog ni..Almaklumla ku masih berpantang ni..Syukur Alhamdulillah selamat melahirkan putera ke 2 kami pd 15hb Okt 2011, jam 8.25am, berat 2.5kg ..saja pilih date tu sbb 

1) sama tarikh lahir umar iaitu 15hb Dec, so pilih hari ke 15, tu yg sama..
2) sbb suami dpt cuti 2 minggu menjaga aku dlm pantang ni..

lahir ceaserian boleh la pilih tarikh ikut kite nak..kalau boleh nak je bersalin 6hb okt..so sama date birthday dgn aku..tp apa kan daya gynae cakap baby matang on 12th oct..so decide pilih 15th..


Setakat ni alhamdulillah baby sihat, baik n x meragam mcm Umar dulu..huwaa..kalau ingatkn masa jaga umar dulu rasa nak nangis..mudah2an adik dia ok saja n mudah jaga..

oh lupa adik Umar dah pun bernama, Amir Zafran  membawa maksud putera @ pemerintah yg membawa kejayaan..amiiin mudah2an..mula aku nak sgt namakan dia Amir Yusuf..ntah mcm mana bile dia kena kuning warded 2 days kat Hospital Kota Belud, tetiba nak tukar n cr nama lain..akhirnya ku ketemui Zafran..Amir pilihan ayahnya, Zafran pilihan mamanya..



3 comments:

najihah said...

congrates kak irma...
comel baby.. semoga membesar menjadi anak yang soleh ya.. amin..

Irma Misnan said...

amin..tq najihah..
lepas ni turn najihah lak ya..

ariezack said...

tahniah koim..