Tuesday, November 24, 2009

Kenapa ni???


Salam sume..huhu debaran makin terasa..insyaAllah bile2 masa saja ni..Tp check up di klinik tidaklah sebaik sebelum2 ni..BP ku tak menentu..Doc dah suh aku kawal BP agar x tinggi..entah la..adakah sebab pemakanan ke, byk sgt fikir ke..tido pun sering terganggu..tp masalah tido normal bg ibu hamil ni terutama sudah masuk nak akhir2 ni..sudah masuk minggu ke 37 kehamilan..x lama je lg ni..bile2 masa ja..

Apapun byk berdoa n cuba bertenang je la..mudah2an selamat aku melahirkan..Excited juga terutama bile memikirkan kami bakal ada baby di sisi setelah penantian 4thn ini...X sabar mama & ayah nak nantikn kehadiran mu baby sayang..

4 comments:

hachi said...

Mmm... sabar ye Irma. Sikit je lagi masanya. Hari ni nak pergi checkup utk 37 minggu. Harap2 semuanya ok.

Irma Rizal said...

TQ hachi..
good luck ya..
mudah2an sumenye baik2 kan..
amiin..

ibu emy efy eqy said...

Sabar ye, adik Irma. InsyaAllah semuanya akan selamat. Akak doakan semoga Irma dan baby sihat. Dah scan ke?

Irma Rizal said...

tq ibu emy efy eqy..
mudah2an selamat sumenye..
dah scan insyaAllah boy..
tp xpe la redha la apa saja pemberian Allah ni..